Pátek 17. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Vysočina

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda čtyřkolky přibližně dva kilometry před obcí Těchobuz ve směru od obce Jetřichovec. K nehodě vyjeli profesionální hasiči z Pacova. Při nehodě se zranil řidič čtyřkolky a skončil v péči zdravotníků.

Hasiči provedli na čtyřkolce protipožární opatření a zajistili ji proti úniku provozních kapalin. V místě hasiči kyvadlově řídili do příjezdu policistů dopravu. Po zadokumentování dopravní nehody policisty naložil hasiči havarovaný stroj na odtah.

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina byla ohlášena dopravní nehoda osobního vozidla na komunikaci u Velké Bíteše ve směru na Osovou Bitýšku. K nehodě vyjeli profesionální i dobrovolní hasiči z Velké Bíteše.

Při nehodě se zranila řidička osobního vozidla Renault Twingo. Hasiči ji poskytli předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků ji předali do jejich péče. Na vozidle provedly jednotky protipožární opatření a zamezily možnému úniku provozních kapalin. Do příjezdu policistů v místě hasiči řídili dopravu.