Středa 1. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Vysočina

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina byla ohlášena dopravní nehoda osobního vozidla na Pávově. K nehodě vyjeli jihlavští profesionální hasiči. Vůz skončil po nehodě převrácený na střeše. Při nehodě se zranila jedna osoba. Hasiči zajistili havarovaný vůz proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.

Po zadokumentování dopravní nehody policisty pomohli hasiči s naložením vozidla na odtah. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Náměšť nad Oslavou vyjela k nehodě osobního auta a dodávky na komunikaci u Kralic nad Oslavou. Při střetu se zranila jak řidička osobního vozidla, tak také řidič dodávky. Oba zraněné převezli zdravotníci sanitními vozy do třebíčské nemocnice.

Jednotka provedla na havarovaných vozidlech protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zlikvidovala speciálním sorbentem. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina byl ohlášen požár osobního vozidla na komunikaci v Golčově Jeníkově. K požáru vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Ledeč nad Sázavou společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Golčova Jeníkova.

Požár hasiči zlikvidovali dvěma vodními proudy. Při požáru ani samotném zásahu nebyl nikdo zraněn. Požár zapříčinila technická závada na elektroinstalaci vozidla. Majiteli vznikla požárem škoda v předběžné výši 70 tisíc korun.