Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Vysočina

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina byla ohlášena dopravní nehoda dvou osobních vozidel na komunikaci u Veselé. K nehodě vyjeli profesionální hasiči z Kamenice nad Lipou společně s dobrovolnými hasiči z Počátek.

Při nehodě se lehce zranila řidička jednoho z vozidel, po ošetření ji zdravotníci ponechali na místě události. Na havarovaných vozidlech jednotky provedly protipožární opatření a na pozemní komunikaci řídily dopravu.

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina byla ohlášena dopravní nehoda osobního vozidla na komunikaci v Čechočovicích. K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů z Třebíče. Osobní vůz skončil po nehodě mimo vozovku.

V době příjezdu hasičů byla v péči zdravotníků jedna zraněná osoba. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření a zamezili možnému úniku provozních kapalin. Příčinu nehody vyšetřují policisté.

Havlíčkobrodští profesionální hasiči vyjeli k ohlášené dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci ve středu Havlíčkova Brodu. Provedený průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že vůz skončil po nehodě mimo komunikaci v příkopu.

Při nehodě se zranila jedna osoba, kterou po nezbytném ošetření na místě události převezli zdravotníci k dalšímu ošetření sanitním vozem do nemocnice. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření a zamezili možnému úniku provozních kapalin.