Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Vysočina

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina byl ohlášen požár osobního vozidla na polní cestě nedaleko Měšína. K požáru vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Jihlavě a Polné. Při příjezdu první jednotky byl osobní vůz VW New Beetle kompletně v plamenech.

Na likvidaci požáru hasiči nasadili několik vodních proudů. Škoda vzniklá na vozidle byla předběžně vyčíslena na částku 50 tisíc korun. Příčina vzniku požáru se nadále vyšetřuje.

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina byla ohlášena dopravní nehoda osobního vozidla s vlekem na komunikaci u obce Komorovice. Vůz skončil po nehodě převrácený na boku. Nehoda se obešla bez zranění osob.

Zasahující jednotka profesionálních hasičů ze stanice Humpolec zabezpečila vozidlo proti požáru a úniku provozních kapalin. Před příjezdem policistů hasiči na komunikaci řídili dopravu. Po zadokumentování dopravní nehody pomohli hasiči s naložením havarovaného vozu na odtah. Příčinu a okolnosti nehody vyšetřují policisté.