Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Vysočina

Osobní vůz havaroval na komunikaci u Horního Studence. Na místo události vyslal operační důstojník Krajského operačního a informačního střediska Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotky profesionálních hasičů z Chotěboře a Hlinska a jednotku sboru dobrovolných hasičů ze Ždírce nad Doubravou.

Vůz skončil po nehodě mimo komunikaci. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

Operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina přijala oznámení o dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci u České Bělé. Na místo události vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Havlíčkově Brodě a Chotěboři společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Přibyslavi.

Řidiči vozidla již zdravotníci pomoci nedokázali, zraněného spolujezdce převezli po nezbytném ošetření na místě události sanitním vozem do nemocnice. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.